Wie is de kluskabouter

Er werd vroeger in het huishouden al eens geroepen:"Wie gaat dat komen doen? DE KABOUTERS?!"

Het antwoord vandaag is "JA".


Geboren en getogen in Herentals groeide deze kabouter op met de onweerstaanbare drang om mensen in en rond zijn stad te helpen. Er zijn steeds tal van klusjes te klaren waarvoor men simpelweg niet de tijd of kennis heeft.

En wat betreft tijd...een aannemer vinden die bijvoorbeeld uw oprit komt reinigen, dakgoot komt leeghalen,enz...is zeer moeilijk.

Een klusser is voor deze zaken veel flexibeler en zal u snel kunnen verder helpen.

Het hoeft echter niet te stoppen bij deze kleine klusjes.


Door een kleine 10 jaar ervaring in allerlei aspecten van de bouwsector, beschikt de Kluskabouter over een tal van opleidingen en ervaring.  Alle vormen van afwerking zijn niet vreemd voor de Kluskabouter en voor grotere projecten kan hij rekenen op collega's uit alle hoeken met elk hun specialiteit.


Onder grotere projecten staan badkamerrenovaties! Een samenwerking met de collega's die steeds leidt tot een mooi gerenoveerde badkamer.

In nieuwbouw geeft de Kluskabouter zich helemaal in de ventilatiesystemen met zijn ijzersterke prijzen en kwaliteit!


Ook voor de aannemer kan een extra hand van pas komen. Er is tijdsdruk betreffende een oplevering van een woning/appartement en de aannemer moet uit de nood worden geholpen?

Als er hulp nodig is, dan is er de Kluskabouter. Hij helpt met het vloeren, sleurt de rollen roofing of epdm op het dak, komt betonnetten leggen, neemt zijn schup mee, komt overtollig bouwafval afvoeren,... kortom: hij kan het net wat comfortabeler maken.Gespecialeerd in topservice, klantvriendelijkheid & betrouwbaarheid!

Website door Atelier Huysmans